САВЕЗ СЛИЈЕПИХ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Вијести

Састанци са локалним организацијама у Требињу и СарајевуПредсједник Савеза слијепих РС Бранко Сузић дана 08. и 10. фебруара посјетио је регију Сарајевско Романијску и Горњег Подриња и Источне Херцеговине.

Detaljnije »

Одржана обука у Ресурсном центру Брајевог писмаУ склопу реализације пројекта „Ресурсни центар Брајевог писма“ одржана је обука кандидата.

Detaljnije »

Саопштење за медијеПровођење кампање у склопу пројекта ЕМPOWЕR - Оснаживање организација цивилног друштва у социјалном укључивању особа с инвалидитетом

Detaljnije »

Инвалидитет ме НЕ одређује – национална кампања пројекта EMPOWERKаритас БиХ заједно с партнерима, поводом 3. децембра проводи Националну кампању подизања свијести под називом „Инвалидитет ме не одређује“.

Detaljnije »

Обиљежавање годишњице рада СавезаПоводом обиљежавања 29. година рада и постојања Савеза слијепих Републике Српске 12.10.2021. одржан је састанак у Министарству здравља и социјалне заштите.

Detaljnije »

Одржан први састанак Неформалне радне групе за заговарање права особа с инвалидитетом у БиХУ Сарајеву, 24.09.2021. године одржан је први састанак Неформалне радне групе за заговарање права особа с инвалидитетом у Босни и Херцеговини.

Detaljnije »