САВЕЗ СЛИЈЕПИХ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Скупови и догђаји

ICVA организовала конференцију у Сарајеву„Праксе и препоруке за прилагођавање медијских садржаја за особе са инвалидитетом и за поступање служби у времену кризе (укључујући пандемију COVID 19)“

Detaljnije »

Одржана 12. редовна сједница Управног одбора ССРСУправни одбор Савеза слијепих Републике Српске одржао је 12. сједницу у сједишту у Бања Луци у уторак 08. септембра 2020.

Detaljnije »

ГОС Бања Лука почела са имплементацијом пројекта "Скратимо дан"Чланица Савеза, ГОС Бања Лука почела је са имплементацијом пројекта под називом "Скратимо дан".

Detaljnije »

МОС Мркоњић Град изабрала ново руководствоМОС Мркоњић Град је у сали Центра за културу Петар Кочић одржала изборну конститутивну сједницу 14. јула 2020.

Detaljnije »

Хигијенски пакети ЕУ делегације у БиХЗахваљујући сарадњи Савеза слијепих РС са Удружењем ампутираца Српске уз подршку ЕУ делегације У БиХ извршена је дистрибуција хуманитарних хигијенских пакета за лица са инвалидитетом у БиХ.

Detaljnije »

Презентован Нацрт Закона о друштвеном предузетништвуДана 03. јула предсједник Савеза је са стручним сарадником учествовао на презентацији Нацрта Закона о друштвеном предузетништву.

Detaljnije »